Uw investering verdient het

Zonneschermen en rolluiken worden meestal dagelijks gebruikt. In weer en wind, bij min 10 en bij plus 30. Dag in, dag uit. Daarom is periodieke zorg en onderhoud een must: uw waardevolle investering verdient het.

Storingsdienst

Service gaat bij ons altijd door. Negen van de tien storingen handelen we dan ook binnen acht werkuren af. Want onze planning is flexibel. Meld uw storing direct en bel 06-233 99 543.

Reiniging

foto 1

Zonwering en rolluiken zijn sfeerbepalend voor de uitstraling van uw gevel. Maar na verloop van tijd raken de bekleding of de panelen vervuild. Wij reinigen op locatie alle soorten buitenzonwering. Milieuvriendelijk en met een resultaat dat gezien mag worden. Bekleding en frame worden weer als nieuw. Het zonweringdoek kan na reiniging desgewenst weer vuil- en waterafstotend geïmpregneerd worden.

Technisch onderhoud

foto 2

Preventief technisch onderhoud voorkomt kostbare reparaties en levert een essentiële bijdrage aan de bedrijfszekerheid van uw zonwering en rolluiken. Wij zijn dé specialist op dit gebied. Eenvoudig en uitgebreid technisch onderhoud voeren we uit met behulp van onze unieke checklist. Eenmalig op afroep, of periodiek via een onderhoudsabonnement. Aan u de keuze.