Over Brands Zonwering & Rolluiken

Sinds 1984 zijn we overal in Nederland actief met projectzonwering en rolluiken voor kantoren, winkelketens, onderwijs- en zorginstellingen. Onze productie-op-maat garandeert u een grote keuze in techniek en kleur, die volledig afgestemd kan worden op uw specifieke wensen. Ervaren monteurs staan borg voor een perfecte installatie en repareren in voorkomend geval snel en vakkundig elke storing. Of u nu preventief onderhoud nodig heeft voor reeds aanwezige zonwering of nieuwe producten aanschaft voor uw gehele pand. U kunt altijd op ons rekenen.

Vakmanschap sinds 1984

Met 35 jaar ervaring weet u wie u in huis haalt. Sinds 1984 zijn we met plezier duizenden klanten van dienst geweest. Van multinationals en winkelketens tot het MKB en particulieren. Kijk gerust eens bij onze referenties. Enkele van onze tevreden klanten:

“Brands Zonwering in een paar woorden? Betrouwbaar in prijs en kwaliteit. Levertijd oké en nooit discussie over garantie.”

Ad de Lepper
Huisvesting Fontys Hogescholen

“1440 lamelgordijnen op maat maken en installeren. Brands Zonwering deed dat foutloos in ons hoofdkantoor. Ongekend prettige samenwerking!”

A. van Rossem
Huisvesting KLM

“Brands is onze huisleverancier sinds 1987. Gewoon een fijn bedrijf om mee te werken, ook als we haast hebben of iets bijzonders willen.”

Jan Sponselee
Facility Management Philips

“Brands Zonwering heeft meer dan 500 locaties voor ons gedaan, in binnen- en buitenland. Dat zegt toch genoeg?”

Jasper Poldervaart
Verbouw & Onderhoud Randstad Uitzendbureaus

24/7 service in de Benelux

Qua service en onderhoud zijn we er wanneer u ons nodig heeft. Snel, vakkundig en zonder gedoe. Dan kan op basis van een onderhoudsplan, maar ook bij onvoorziene situaties. Onder kantoortijd, ‘s avonds of in het weekend. 96% van de servicemeldingen handelen we binnen 8 werkuren af. Is er sprake van spoed, bijvoorbeeld door een gevaarlijke situatie, dan komen we direct. Daarvoor kunt u terecht bij onze 24/7 spoeddienst via 06 – 233 99 543.

Vriendelijk vakmanschap, zoals het hoort

Onze vriendelijke vakmannen en -vrouwen, van projectmanagement tot montage, zijn waar nodig VCA-gecertificeerd en hebben respect voor alle regels van de locatie waar zij te gast zijn. Ze weten: afspraak is afspraak, altijd. Ze komen op tijd, ze doen wat er gedaan moet worden en laten de werkplek weer netjes achter. Zodat u (of uw klant) daar niet naar om hoeft te kijken. Gewoon, zoals het hoort.

Een solide partnerschap... daar kunt u van op aan

Brands Zonwering & Rolluiken is een handelsnaam van Peter Brands Organisatie BV, geregistreerd onder nummer 17096652 bij de Kamer van Koophandel te Eindhoven. 

Kennismaken?

We komen graag bij u langs. Neem contact met ons op, of vul onderstaand formulier in. Een van onze collega’s neemt direct contact met u op.