Monteur zonwering & rolluiken regio Eindhoven (2.500 - 4.000/mnd)

Jij bent op zoek naar een fijne baan als monteur.

Gewoon goed betaald, in een leuk team en met vaste werktijden. Geen overwerk, wél afwisseling. Je werkt graag aan mooie klussen bij scholen, bedrijven en instellingen. Je rijdt in een supernette bus met alles erop en eraan. Je vindt het leuk om met klanten om te gaan en haalt er voldoening uit om je zaken netjes te regelen.

Ja? Dan zoeken wij jou!

Even voor de duidelijkheid:

  • Overwerken? Doen we niet. We werken maandag t/m vrijdag, 38u per week. Klussen worden ruim gepland. Overuren zijn zeldzaam en nooit in het weekend.
  • Versleten spullen? Die worden vervangen. We werken met goed gereedschap en je rijdt een pico bello bus met alles erop en eraan.
  • Op je vingers kijken? Natuurlijk niet. Jij hebt de technische kennis in huis en weet precies hoe je jouw klussen goed afwerkt. En waar je hulp nodig hebt, weet je collega’s te vinden.

Wie we zoeken

We zijn op zoek naar een verantwoordelijk type. Zo iemand waar je op kunt rekenen, en die we met een gerust hart naar klanten sturen. Uiteraard met twee rechterhanden en de technische kennis op peil.

Wil je doorgroeien?

Heb je specifieke kennis en certificeringen in montage en/of (elektro)techniek? Top! Wat je nog te leren hebt dat brengen we je graag bij. Wil je door blijven groeien en (op termijn) chef monteur worden? Daar maken we graag ruimte voor.

Wat we je bieden

  • Een mooie baan met focus op de lange termijn. We gaan graag snel voor een vast contract.
  • € 2.500 à € 4.000 bruto per maand (38u/wk), afhankelijk van wat je kunt.
  • 8% vakantiegeld + pensioen conform CAO.
  • Wil je bijleren en met opleidingen of cursussen aan de slag? Dat vinden we mooi en daar werken we graag aan mee. Onder werktijd en op onze kosten.

Wat breng jij mee?

De volgende drie punten zijn een vereiste voor deze vacature:
  • Je hebt een aantal jaar ervaring met zonweringmontage. Natuurlijk beschik je over technisch inzicht en twee rechterhanden. 
  • Je woont in regio Veldhoven/Eindhoven en je hebt rijbewijs B.
  • Je werkt netjes en zorgvuldig. Je kunt professioneel met klanten omgaan.

Zie je het zitten? Stuur ons een mail met een korte motivatie (een paar regels is voldoende!) en een kort cv of een link naar je LinkedIn. Of bel even met Peter Brands op 040 – 254 95 32.

Over ons

Bij Brands Zonwering in Veldhoven leveren we mooie (project)zonwering en rolluiken aan scholen, bedrijven en instellingen. We verkopen, monteren, voeren onderhoud uit en repareren. We hebben voor 95% zakelijke klanten en 5% particulieren. We werken veel in regio Eindhoven. Voor ketens als HEMA en DELA werken we in heel Nederland. Service is voor onze klanten het allerbelangrijkst: reparaties doen we binnen 8 werkuren. Uniek in onze branche!

Zoektermen: monteur – monteren – montage – zonwering – rolluiken – techniek – metaal

Acquisitie door derden wordt niet op prijs gesteld.