Operationeel & sales manager (/opvolger?) zonwering regio Eindhoven (3000-6000/mnd)

Jij bent een echte commerciële manus van alles.

Je gaat graag aan de slag bij een goedlopend bedrijf, om daar de boel nog nét wat beter laten lopen. Je wil goed verdienen, met verantwoordelijkheid en de vrijheid om zaken op je eigen manier aan te pakken. Je bent niet bang voor new business en je hebt een bak ervaring om op terug te vallen. Regio Eindhoven ken je op je duimpje. Je ziet uit naar gesprekken met (potentiële) klanten, je hebt oog voor perfecte service en ziet kansen in zowel sales als operations.

Ja? Dan zoeken wij jou!

Even voor de duidelijkheid, wat je bij ons niet gaat vinden:

 • Overwerken. We werken maandag t/m vrijdag. Overuren zijn zeldzaam en nooit in het weekend.
 • Micromanagement. Jij hebt voldoende kennis van verkoop en de operatie, je weet precies hoe je je zaken regelt. Als je hulp nodig hebt dan horen we het wel.
 • Gladde praatjes. Ons bedrijf draait op het leveren van perfecte service. Snel, en met een glimlach. We zijn goed voor onze klanten en goed voor onze mensen.

Wie we zoeken

Als operationeel & sales manager ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Je stuurt monteurs aan en plant het werk in. Je hebt goed contact met klanten en weet hoe belangrijk het is om bestaande afnemers tevreden te houden. Daarnaast zorg je voor nieuwe afnemers en opdrachten die in ons straatje passen. Je toont initiatief en hebt altijd ideeën hoe de zaken beter kunnen.

Wil je méér?

In deze rol neem je een deel van de werkzaamheden van de eigenaar over. Hij wil een stapje terug doen. Dat geeft de mogelijkheid om het bedrijf op termijn volledig over te nemen of te participeren. De komende jaren word je dagelijks ondersteund door de eigenaar. We geven je graag de ruimte om in deze rol te groeien.

Wat we je bieden

 • Een mooie baan (32-40u) met focus op de lange termijn. We gaan graag snel voor een vast contract.
 • € 3.000 – € 6.000 bruto per maand (op basis van 38u/wk), afhankelijk van wat je kunt.
 • 8% vakantiegeld + pensioen conform CAO.
 • Je krijgt een auto van de zaak, met reclame, want we zijn trots op ons bedrijf.
 • Alle ruimte om in je rol te groeien en, op termijn, de zaak (deels) over te nemen.

Wat breng jij mee?

 • Je hebt een aantal jaar ervaring in de verkoop van zonwering & rolluiken, bij voorkeur aan de zakelijke markt.
 • Je hebt HBO-denkniveau en je bent technisch en commercieel sterk.
 • Je toont initiatief en je vindt het vanzelfsprekend om je zaken goed te regelen.
 • Je begrijpt hoe belangrijk service en klanttevredenheid voor ons is.

Zie je het zitten? Stuur ons een mail met een korte motivatie (een paar regels is voldoende!) en een cv of een link naar je LinkedIn. Of bel even met Peter Brands op 040 – 254 95 32.

Over ons

Bij Brands Zonwering in Veldhoven leveren we mooie (project)zonwering en rolluiken aan scholen, bedrijven en instellingen. We verkopen, monteren, voeren onderhoud uit en repareren. We hebben voor 95% zakelijke klanten en 5% particulieren. We werken veel in regio Eindhoven. Voor ketens als HEMA en DELA werken we in heel Nederland. Service is voor onze klanten het allerbelangrijkst: reparaties doen we binnen 8 werkuren. Uniek in onze branche!

Zoektermen: accountmanagement – accountmanager – acquisitie – binnendienst – buitendienst – operationeel – operations relatiebeheer – relatiebeheerder – relatiemanager – sales – salesmanager – vacature – verkoop – verkoopmanager – verkoper

Acquisitie door derden wordt niet op prijs gesteld.